Onze certificeringen

Wanneer u kiest voor PRO Payroll kunt u zich ervan verzekeren dat u met een partij samenwerkt die voortdurend streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit in alle opzichten. Onze slogan is niet voor niets, ‘Payroll zoals het hoort’. Daar horen ook kwaliteitskeurmerken bij, zoals een lidmaatschap bij de ABU en registratie bij de NEN-4400-1 en NIRPA.

ABU lidmaatschap

PRO Payroll is lid van de Algemene Bond abu-logoUitzendondernemingen (ABU). De ABU is een belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Kiest u voor PRO Payroll? Dan houdt dit lidmaatschap in dat u samenwerkt met een kwalitatieve partner in payrolling en dat u nu ook kunt profiteren van de geldende voorwaarden vande ABU CAO.

NEN-4400-1 certificering

Dit is een nationale norm die eisen stelt aan Nederlandse nen-logopayrollbedrijven met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op bijvoorbeeld boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

SNA-keurmerk

Het SNA-keurmerk geeft aan dat PRO Payroll voldoet aan de gestelde eisen in het SNA-schema. De SNA-norm is ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse ondernemingen in Nederland die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. Het keurmerk is er om risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

 

VRO Certification

PRO Payroll wordt twee keer per jaar gecontroleerd door de VRO. Deze vro-logoinstelling controleert ons volgens de normen van de NEN-4400-01. Deze norm staat voor strenge kwaliteitseisen waaraan een bedrijf moet voldoen om haar opdrachtgevers te borgen voor boetes of naheffingen inzake de Wet ketenaansprakelijkheid. Kies altijd voor een payrollbedrijf met het NEN 4400-01 keurmerk, dan weet u zeker dat alles goed is geregeld.

Erkend Referent door IND

PRO Payroll is een Erkend referent Arbeid Regulier en Kennismigranten. Wij staan in het Openbaar register erkende referenten. Dit laat zien dat wij een betrouwbare partner zijn voor de IND waardoor wij sneller kennismigranten kunnen plaatsen.

G-rekening

Voor afdrachten van loonbelasting en sociale premies werken we met een zogenaamde G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening die u als opdrachtgever de zekerheid geeft dat u bent gevrijwaard van uw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

WKA-verklaringen

Maandelijks geeft de Belastingdienst een verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen af aan payrollbedrijven. Deze verklaringen tonen aan dat het payrollbedrijf alle omzetbelasting en loonheffingen over de voorgaande periode heeft betaald. Vraag altijd om de meest recente verklaringen, wanneer u met een payrollbedrijf in zee gaat. De meest recente WKA-verklaringen van PRO Payroll vindt u onderstaand.

Vraag meer informatie aan

Behoefte aan meer informatie? Vul dan onderstaand uw gegevens in.

* Deze velden zijn verplicht

Onze Twitterfeed

Vrouwelijke veertiger heeft vaker vaste baan dan mannelijke leeftijdsgenoot https://t.co/o8o1Q7lQnr

Detailhandel zet 5,5 procent meer om in november https://t.co/AQKNBsA3T4

2,7 duizend 80-plussers op de loonlijst https://t.co/cOPYd6i2zt

Naar #PRO Payroll