DEONET

Vertelt over de samenwerking met PRO Payroll

  • referentie-slider-2
Werkgevers
referentie-2
“We kozen voor een deskundige partij met een vast aanspreekpunt en een snelle reactietijd. De samenwerking met PRO Payroll loopt uitstekend.”
Jasper Lauwers
DEONET

DEONET is een fabrikant van promotionele producten zoals gepersonaliseerde pennen, magneten en USB-sticks. Het hoofdkantoor en de fabriek van DEONET zijn gevestigd Eindhoven. Vanuit hier worden producten naar meer dan 60 landen wereldwijd geëxporteerd.

DEONET kiest voor een personeelsbestand met een combinatie van vast, eigen personeel, uitzend- en payrollkrachten. Waar eerder een andere partij verantwoordelijk was over deze payrollkrachten, is sinds 2013 PRO Payroll de payrollpartij voor DEONET. Jasper Lauwers, HR Manager van DEONET, vertelt waarom zij voor payroll kiezen en wat de voordelen hiervan zijn. Verder zoomen we in op de ervaringen van medewerkers en de keuze van DEONET voor PRO Payroll.

“Wij zochten voornamelijk naar de balans tussen het uitzenden en het zelf in dienst nemen van medewerkers. De keuze om medewerkers op een gegeven moment zelf in dienst te nemen, is om deze medewerkers meer zekerheid te bieden en ook omdat dit vaak de goedkoopste mogelijkheid is. Hiernaast werken we met uitzendkrachten omdat uitzendbureaus de werving en selectie verzorgen en wij hier simpelweg niet altijd tijd voor hebben. Tot slot kiezen we ook voor de payrollconstructie. Een payrollorganisatie kan namelijk dezelfde flexibiliteit bieden als een uitzendbureau, maar een payrollorganisatie is hierin vele malen goedkoper. Een andere bijkomstigheid is dat een organisatie veel betaalt om een uitzendkracht over te nemen van een uitzendbureau, bij een payrollbedrijf is dit niet het geval. Via PRO Payroll kunnen wij bijvoorbeeld na twee maanden al kosteloos de payrollkracht overnemen.”

 

Download de volledige klantcase

Benieuwd naar het volledige verhaal? Vul dan het korte formulier in,
uw download begint direct.
  • Meest recente referenties

    Bekijk en download al onze klantcases. Lees hun verhaal.

  • Recent Posts

  • Wij scoren een 4.5 uit 5 sterren
    op basis van 253 reviews uit het KTO van 2016.