Autoschade Lambert

Vertelt over de samenwerking met PRO Payroll

  • referentie-slider-9
Werkgevers
referentie
"Hoewel we vier jaar geleden voornamelijk voor payroll kozen omwille van de flexibiliteit, zien we nu ook meerdere voordelen."
Imke Verhoeven
Autoschade Lambert

Autoschade Lambert bestaat sinds 1984 en heeft vestigingen in Eindhoven en Sint-Oedenrode. Zoals de naam al laat zien, regelt Autoschade Lambert alle belangrijke zaken omtrent schade aan voertuigen.

Sinds 4 jaar werkt Autoschade Lambert met payrollkrachten naast hun vaste medewerkers. Voornamelijk de leerlingen in de organisatie vallen onder de payrollconstructie. Wat zijn ervaringen van Autoschade Lambert met betrekking tot payrolling? En wat zijn volgens hen de belangrijkste voordelen? Imke Verhoeven, directielid van Autoschade Lambert, geeft ons tijdens een interview antwoorden op onder andere deze vragen.

Opvallend tijdens het interview is dat Autoschade Lambert in eerste instantie de keuze heeft gemaakt voor payroll voor de flexibiliteit. Toch is het bedrijf nu ook bewust van andere voordelen, zoals risicominimalisatie en deskundigheid. Deze voordelen kwamen bij hen voornamelijk in zicht toen zij te maken kregen met een langdurig zieke medewerker. Als juridisch werkgever wist PRO Payroll risico’s en administratieve lasten voor Autoschade Lambert op te vangen.

 

Download de volledige klantcase

Benieuwd naar het volledige verhaal? Vul dan het korte formulier in,
uw download begint direct.
  • Meest recente referenties

    Bekijk en download al onze klantcases. Lees hun verhaal.

  • Recent Posts

  • Wij scoren een 4.5 uit 5 sterren
    op basis van 253 reviews uit het KTO van 2016.