BOA Nederland B.V., onderdeel van de wereldwijd actieve BOA Group, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van flexibele, mechanische elementen voor onder andere de auto- en luchtvaartindustrie.

Rondleiding

Begin deze maand mochten wij bij BOA Nederland langskomen om het laatste gedeelte van onze bedrijfsfilm op te nemen. Erg leuk en fijn dat deze mooie organisatie hiervoor open stond. We werden in de ochtend ontvangen door Patricia van Gool, P&O functionaris bij BOA Nederland en namens BOA Nederland onze contactpersoon. We werden rondgeleid door het ruime en lichte pand en zochten tegelijkertijd mooie, geschikte plekjes uit waar we diverse sfeerbeelden konden opnemen voor de video.

Keuze voor payrolling

Sinds begin 2016 heeft BOA Nederland bewust gekozen voor de payrolloplossing van PRO Payroll. Patricia legt ons uit dat ze de laatste jaren veel groei zien binnen hun organisatie waarmee veel personeel wordt aangetrokken. “Deze nieuwe medewerkers nemen we nu, vooral voor de korte termijn, graag in dienst via PRO Payroll”, aldus Patricia.

Patricia van Gool geeft, tussen de opnames door, aan dat de overgang van vrijwel geen flexibele schil naar een redelijk grote flexibele schil voor haar collega’s in de beginperiode wel even wennen was. “Nu begrijpen alle collega’s dat dit juist goed is voor de organisatie, en dat de aanwezigheid van flexibele medewerkers goed aansluit bij zowel de huidige tijd als bij de groei die we doormaken. Iedereen vindt het nu oké”, aldus Patricia. “Toevallig heb ik ook deze week een nieuwe collega bij jullie mogen inschrijven.” 

Nog even wachten…

Na alle beelden te hebben opgenomen, zowel op ons eigen kantoor als in het pand van BOA Nederland, is het nu natuurlijk wachten op het moment dat de bedrijfsfilm gereed is.

Wij zijn benieuwd! U ook?