Vanaf nu is het mogelijk om een proforma loonstrook van PRO Payroll te downloaden met een verklaring van de genoemde begrippen. Op een interactieve manier wordt de verklaring van ieder begrip op uw beeldscherm vertoond.

Loonstrook

Een loonstrook is een formeel, administratief document dat iedere werknemer in loondienst periodiek ontvangt. Naast een specificatie van het ontvangen salaris in een betreffende periode, treft u hier ook andere personeelsinformatie aan dat relevant is voor De Belastingdienst. Loonstroken kunnen qua opmaak sterk verschillen, maar inhoudelijk zijn ze nagenoeg hetzelfde. In een juridisch kloppende loonstrook moeten nou eenmaal een groot aantal begrippen aan bod komen. Begrippen die soms best ingewikkeld zijn.

Fluitje van een cent

Wij van PRO payrollen zoals het hoort en hechten daarom veel waarde aan heldere informatieoverdracht. Om die reden hebben wij de genoemde begrippen uit de PRO Payroll loonstrook eens onder de loep genomen en een verklaring geschreven voor de 30 meest relevante begrippen. Zo wordt het begrijpen van een PRO Payroll loonstrook vanaf nu een fluitje van een cent!


Let op!
Om de verklaringen te kunnen zien, is het noodzakelijk dat u het Pdf-bestand via Adobe Acrobat opent. Gebeurt dit niet automatisch, maar heeft u Adobe Acrobat wél op uw computer staan? Sla het Pdf-bestand dan eerst op. Zodra u met de cursor op het opgeslagen bestand staat en op de rechtermuisknop drukt, kunt u Adobe Acrobat selecteren (zie onderstaande afbeelding). Deze handeling hoeft u slechts één keer uit te voeren. In de komende gevallen zullen al uw Pdf-bestanden automatisch via Adobe Acrobat geopend worden.